Ontwikkelaars

ontwikkelaars
Het vinden van goede software ontwikkelaars is niet makkelijk. Zeker in Nederland wordt het tekort aan universitair geschoolde IT-ers steeds groter. Steeds meer bedrijven wijken daarom uit naar het buitenland. In Oost-Europa, maar ook in India en China zijn Information Technology studies veel populairder dan in Nederland, waardoor daar wel goed gekwalificeerd personeel te vinden is.
Wij hebben gekozen voor ontwikkelteams in Oost-Europa. Ten opzicht van de meer oostelijk gelegen landen biedt Oost-Europa voordelen m.b.t. tijdsverschil en reistijd, maar zeker ook doordat de cultuurverschillen veel kleiner zijn. We begrijpen elkaar beter, en dat is van essentieel belang om goede software te kunnen bouwen.

 

 

De meeste van onze klanten kiezen voor fixed-price projecten, waarbij Deep Blue de regie voert en verantwoordelijk is voor het resultaat. Maar als u binnen uw bedrijf beschikt over de capaciteit en kennis om direct een ontwikkelteam aan te sturen, dan zijn onze ontwikkelaars ook daarvoor beschikbaar. Een tussenvorm waarbij wij een ontwikkelteam ter beschikking stellen inclusief Nederlandse projectmanager is ook mogelijk.
Onze ontwikkelaars (en testers, we beschikken over aparte test-teams) zijn geselecteerd op hun kennis en de geleverde kwaliteit. Bovendien zijn ze gewend om samen te werken met Westerse bedrijven. Interesse om met hen samen te werken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
software code