Informatiesystemen

Zoekt u een oplossing voor het beheren van gegevens? Dan bent u bij Deep Blue aan het juiste adres. Wij bieden een scala aan oplossingen voor het creëren van een systeem voor registratie en beheer van uw data.

data beheer

Wij zijn officieel partner van Betty Blocks en Mendix. Dit zijn Rapid Application Development platformen waarmee snel en flexibel een datamodel en bijbehorende schermen kunnen worden geconfigureerd om zo een webbased oplossing voor beheer van data te bieden. Gebruik van een dergelijk framework biedt voordelen maar ook beperkingen. Als alternatief kunnen we in Java of .Net systemen volledig volgens uw wensen op maat bouwen. We beschikken daarvoor over ontwikkelaars in Nederland, maar ook over een team in Oost-Europa. Op die manier kunnen we de kosten van maatwerk beperken.

We zien vaak dat gegevens intern worden vastgelegd in Excel sheets. Logisch, want Excel biedt een laagdrempelige manier om data vast te leggen zonder dat veel technische kennis nodig is. Bij toenemend gebruik zult u constateren dat Excel beperkingen heeft op het gebied van beveiliging, updates, controles en gebruikersbeheer. Neem dan eens contact met ons op, om de mogelijkheden van een maatwerkoplossing te bespreken.