09
mrt

Betty Blocks partner

De mogelijkheden voor het ontwikkelen van maatwerksoftware blijven veranderen. En wij houden die ontwikkelingen goed in de gaten. Naast ‘hard-core coding’ in .Net, Java of PHP bieden we ook de mogelijkheid om software te ontwikkelen door gebruik van een RAD (Rapid Application Development) Framework. Sinds een jaar of 5 zijn we partner van Relatics, en sinds kort komt daar een tweede optie bij: Deep Blue is partner geworden van Betty Blocks.

BB_Logo_Red_RGB

Betty Blocks is een Nederlands bedrijf dat de markt van RAD bestormt met een prachtig en innovatief product.
Met het Betty Blocks platform is het mogelijk om vrijwel zonder te programmeren informatie systemen in te richten. Dat gebeurt in een grafische (drag&drop) beheer omgeving. Uniek aan Betty Blocks is de mogelijkheid om de flexibele back-end aan te vullen met vrij te ontwikkelen html-pagina’s die van de data gebruik maken. Bovendien biedt het systeem ondersteuning voor workflow, achtergrondprocessen, import en export en koppelingen met externe systemen. Waar de licentiekosten voor Relatics met name afhankelijk zijn van het aantal users, is dit bij Betty Blocks afhankelijk van de complexiteit van het systeem (bijvoorbeeld de omvang van het datamodel).

Per project maken we op basis van de wensen een inventarisatie en zullen we de best passende oplossing voorstellen. Dat kan dus Relatics, Betty Blocks of maatwerk zijn.
Wilt u weten weten welke oplossing het best bij uw project past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.