11
okt

Deep Blue wordt strategisch partner van DDCgroup

Voor veel van onze klanten is Deep Blue een partner voor de lange termijn. Als eenmaal de voordelen van ‘managed nearshoring’ zijn ontdekt, wordt het eerste project gevolgd door nieuwe projecten of uitbreiding van de ontwikkelde software.

Zo ook bij DDCgroup: de samenwerking die we in het afgelopen jaar zijn gestart wordt nu voortgezet met een partnership: Deep Blue zal DDCgroup voortaan als integraal onderdeel van het projectteam ondersteunen bij ontwikkeling van maatwerk oplossing voor de klanten van DDCgroup. DDCgroup levert consultancy diensten op het gebeid van SAP en BI. Zij zijn onder andere sterk vertegenwoordigd in de openbaar vervoer sector.

Door de samenwerking met Deep Blue wordt het producten- en diensten aanbod van DDCgroup completer, en kunnen voorgestelde oplossingen direct worden omgezet in werkende systemen. Een voorbeeld daarvan is de mobiele app die monteurs van onderhoudsbedrijven gebruiken. Voor Deep Blue opent de samenwerking toegang tot nieuwe sectoren. Bovendien wordt de beschikbare kennis voor klanten van Deep Blue uitgebreid door de beschikbare kennis binnen DDCgroup.

Niet geheel toevallig zijn DDCgroup en Deep Blue gevestigd in hetzelfde kantoorpand (Crown business center) in Rijen. Dat draagt natuurlijk bij aan de team-vorming.

Voor meer informatie over DDCgroup: http://www.ddcgroup.com/

DDCgroup logo