17
jan

Veel nieuwe projecten opgeleverd

De tweede helft van 2013 was bijzonder druk bij Deep Blue. We hebben veel nieuwe systemen ontwikkeld voor zowel bestaande als nieuwe klanten. We zien duidelijk dat het bieden van een standaard platform als Relatics een goede aanvulling is op de maatwerk propositie. Vooral bij projecten die draaien om het beheer van grote hoeveelheden gegevens blijkt inzet van Relatics vaak een goede keuze. We kunnen daardoor sneller en goedkoper een oplossing bieden. Voor projecten waarin heel specifieke eisen gelden, zullen we voor maatwerk kiezen. En in sommige gevallen is een combinatie de beste oplossing.

Direct na het introductiegesprek met een nieuwe klant zullen we de afweging maken welke aanpak het beste past. De projecten die we de afgelopen tijd hebben opgeleverd vormden een mooie mix van beide oplossingen. Zoekt u een oplossing voor het beheren dan data? Bijvoorbeeld voor registratie en administratie van orders, voorraad, klanten, projecten, tickets, verslagen of andere gegevens? Soms kan zo’n systeem de almaar groeiende Excel sheets binnen een bedrijf vervangen. Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we u kunnen tonen wat er mogelijk is.

p.s. houd ook de projecten-pagina in de gaten. Daarop binnenkort (eindelijk…) een update met informatie over enkele recente projecten.

Comments ( 0 )